۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محدوده قتل عام؛ ورود آزاد! | درباره شکارچیان غیرقانونی پرندگان در جزیره آشوراده

  • کد خبر: ۱۰۰۲۰۲
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
محدوده قتل عام؛ ورود آزاد! | درباره شکارچیان غیرقانونی پرندگان در جزیره آشوراده
با ممنوع شدن شکار و صادر نشدن پروانه شکار در جزیره «آشوراده»، شکارچیان متخلف در گروه‌های ده‌ها نفره به قصد شکار پرندگان مهاجر به آشوراده هجوم برده اند و حتی به سمت مأموران محیط زیست استان‌های مازندران و گلستان که به قصد پیشگیری در منطقه مستقر شده اند تیراندازی می‌کنند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ ظاهرا موضوع حفاظت از محیط زیست در کشور ما قرار نیست هیچ وقت سروسامان بگیرد. از یک طرف گاهی خبر‌های خوبی از شکارچیانی می‌شنویم که برای همیشه تفنگشان را زمین می‌گذارند و خود به عنوان محیط بان مشغول به کار می‌شوند.

از آن طرف، هر هفته خبر کشته شدن محیطی بانی می‌آید که به خاطر حفاظت از منابع طبیعی سینه اش را سپر تیر کرده یا بدتر به دلیل اخطار و تیراندازی به شکارچیان غیرمجاز به زندان افتاده یا در خطر اعدام است یا اینکه حیوان در حال انقراضی در یکی از باغ وحش‌های کشور تلف شده است. بدتر اینکه در فصل گرم سال، هفته‌ای نیست که خبر آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع ملی منتشر نشود و از مردم برای خاموش کردنش کمک نخواهند.

معلوم نیست سازمان محیط زیست یا سازمان‌هایی مثل جنگل داری و آبخیزداری و حفاظت از منابع طبیعی دقیقا چه وظایفی دارند و چه می‌کنند جز اینکه هروقت دلشان می‌خواهد آمار‌هایی منتشر می‌کنند و از منابع طبیعی سوخته شده و حیوانات درحال انقراض گله کنند. حالا هم خبر رسیده که با ممنوع شدن شکار و صادر نشدن پروانه شکار در جزیره «آشوراده»، شکارچیان متخلف در گروه‌های ده‌ها نفره به قصد شکار پرندگان مهاجر به آشوراده هجوم برده اند و حتی به سمت مأموران محیط زیست استان‌های مازندران و گلستان که به قصد پیشگیری در منطقه مستقر شده اند تیراندازی می‌کنند.

خبرگزاری «میزان» نوشته؛ برآورد‌ها از آمار پرندگان شکار شده نشانه‌های یک قتل عام را دارد. فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست گفته: از ۳ روز گذشته حدود ۱۰۰ شکارچی با صورت‌های پوشیده و با نقاب به دلیل اعتراض به صادر نشدن پروانه شکار طی ۲ سال گذشته به سمت مناطق حفاظت شده هجوم برده و با محیط بانان درگیر شدند که در این درگیری تعداد ۴ محیط بان آسیب سطحی دیدند. عجیب وغریب‌تر اینکه، طبق گفته فرمانده یگان حفاظت محیط زیست حمله شکارچیان به دلیل مطالبات محقق نشده شکارچیان بوده است.

برای همین از آن‌ها خواسته اگر شکارچیان مطالباتی دارند، باید با مراجعه به سازمان محیط زیست و از راه‌های قانونی خواسته‌های خود را مطرح کنند. ٣ روز پیش شکارچیان مسلح با شکستن قرق و ورود به مناطق حفاظت شده با محیط بانان درگیر شدند. روشن نیست چرا سرهنگ محبت خواه به جای برخورد قاطع مته به خشخاش می‌گذارد و دنبال راه‌های مسالمت آمیز با مسببان قتل عام هزاران پرنده در تالاب میان کاله است. آیا این نوع برخورد رویه همیشگی مشمولان سازمان محیط زیست با شکارچیان غیرمجاز است؟

تالاب میانکاله مازندران یکی از تالاب‌های مهم کشور است که هرساله میزبان تعداد زیادی از پرندگان مهاجر می‌شود، در دو سال گذشته سازمان محیط زیست با صادر نکردن پروانه شکار، کمک زیادی به تعداد جمعیت پرندگان مهاجر کرده است؛ اما همچنان با پابرجا بودن دامگاه‌ها در تالاب سرخرود یا بازار پرنده فروشان فریدون کنار آسیب‌های زیادی به محیط زیست کشور وارد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->